Opvarmning af dit hjem Billigere, lydløst og i smukt design

Opvarmning af dit hjem Billigere, lydløst og i smukt design

Luft-Vand Varmepumper i Skandinavisk, stilfuldt design

Billigere

Billigere opvarmning end olie, gas eller fjernvarme

Alsidig

Varmt vand til radiatorer, gulvvarme og i hanerne.

Høj effekt

Høj varmeydelse men et lille strømforbrug

Energivenlig

Meget høj varmeproduktion i forhold til energiforbrug.

Billigere opvarmning

Den bygger på et simpelt koncept: At omdanne energien i udeluften til billig og komfortabel opvarmning indendørs. Og det er den faktisk så god til, at du får over fire gange så meget varme i forhold til energiforbrug.

Oversigt over gns. driftsudgifter

Fujitsu Waterstage Luft-Vand
Naturgas
Fjernvarme
Oliefyr
Elvarme

26.000 kr.

Wow-effekt

Nu er det slut med at vente på en vandvarmer eller et gammelt fyr til at varme vand til dit brusebad. Fujitsu Luft-Vand varmepumperne producerer over fire gange så meget varme i forhold til den energi de bruger. Det betyder masser af varmt vand uanset hvad du skal bruge det til. Så snup bare fem minutter mere under bruseren.

Design: Yderst tiltalende.

Flot design burde altid være en selvfølge når det handler om dit hjem. Med Fujitsu Luft-Vand varmepumper får du flot design.

Alting. På samme tid

Uanset hvor i dit hjem du skal bruge varmt vand, får du det. Fujitsus Luft-Vand tilpasser sig forbruget, og den følger godt med: Du kan stå i badet (mens en anden vasker op i køkkenet) og med ro i sindet tænke på alt det varme vand der samtidig løber rundt i radiatorerne og i gulvvarmen.

Ydeevne: Mere end rigeligt

Altid med: Fujitsus Luft-Vand varmepumper er designet med de nyeste komponenter og teknologier, som sikrer dig en rigelig forsyning af varmt vand. Også når det bliver koldt. Med det lave lydniveau kommer du heller ikke til at høre et eneste suk fra naboerne. Kun af misundelse.

0°C
Maks. vandtemperatur
0°C
Udendørstemperatur
0dB
Lydniveau

Bedre for dig. Og planeten.

Masser af varmt vand. Og masser af god samvittighed. Fujitsus Luft-Vand varmepumper skal ikke skal brænde noget af for at virke. Det betyder ingen CO2.

Det eneste den udleder, er 100% ren komfort.

100%
CO2 Udledning

OBS: Det er op til den enkelte Fujitsu-forhandler at fastsætte priser på Fujitsu Waterstage. Derfor kan du desværre ikke se priser her. Når du udfylder kontaktformularen herunder, vil du blive kontaktet af en forhandler fra dit lokalområde, der kan give dig et uforpligtende tilbud. På den måde er du sikret frihed til selv at vælge og indhente det tilbud, der passer bedst til dig.

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af en forhandler fra dit lokalområde der kan give dig et uforpligtende tilbud.

Fujitsu Varmepumper
Bodøvej 2 | 5700 Svendborg
www.fujitsu-klima.dk

Specifikationer og ydelser er baseret på visse omgivende forhold, såsom udetemperatur og forbrug.
Alle varmepumper med mere end 1 kilo kølemiddel skal årligt underkastes et serviceeftersyn, pr. lov.